4. NACIONALNI CB KUP, OSIJEK 22.-24. KOLOVOZ 2018.

            Organizirani prijevoz-autobus kreće s Autobusnog kolodvora Zadar u srijedu, 22.08. u 03:00 sati (ujutro), te će u 04:00 sati biti na izlazu Lički Osik (Sveti Rok, Gospić, ovisno o dogovoru s ekipama). Paralelno s njim, u 04:00 sati ispred hotela Kraljevica kreće mini-bus te će na Bosiljevu oko 05:00 sati polaznici i mentori preći u autobus iz Zadra. Dolazak u Zagreb, Velesajam (Glavni, Južni ulaz) očekuje se u 06:00 sati, u Požegu, Autobusni kolodvor, u 09:00 te Našice u 09:45 (mjesto naknadno dogovorimo).

           Polaznici Kupa će do Osijeka putovati s mentorima (Kontakt: Željko Vidović (Zadar), 099/ 6857-888 te Marijan Magdić (Kraljevica) 091/5760-181. Molim Vas da kontaktirate profesora Vidovića i gdin. Magdića za sva moguća kašnjenja ili moguće izmjene na dan polaska. Molim Vas da djeca budu najkasnije 15 minuta ranije na mjestu polaska te da uz sebe imaju pripremljene potpisane prijavnice-suglasnosti koje će na ulasku predati voditeljima.    

         Dolazak u Osijek očekuje u 11:00 sati. Manja odstupanja u vremeniku su moguća zbog gužvi, tako da imajte to na umu.          

         Povratak kućama planiran je za petak, 24. kolovoza 2018. godine u 16:00 sati. Okvirno vrijeme dolaska javiti ćemo pravovremeno.

        Isto tako, u suradnji s Letačkim klubom „Bumbar“ iz Požege, omogućujemo svim zainteresiranim sudionicima paraglajderski let u tandemu po cijeni od 50,00 kn.

         Za ovu fakultetsku ponudu, uz iznos od 50,00 kn neophodno je dostaviti ispunjenu i potpisanu prijavnicu-suglsnost roditelja/staratelja jer bez iste let neće biti    
         moguć.
 
         Pobjednici ovogodišnjeg CB kupa bit će nagrađeni besplatnim paraglajderskim letom u tandemu pa bilo zgodno da svi, ako žele letjeti, imaju unaprijed pripremljene navedene suglasnosti.
 
            Sudionici Kupa moraju sa sobom obavezno ponijeti: zdravstvenu iskaznicu, potrebne stvari za osobnu higijenu (uključujući ručnike za osobnu higijenu), lijekove (ako ih dijete koristi), rezervnu sportsku odjeću te obuću (tenisice).

         Učenici će tijekom boravka u Osijeku biti pod stalnim pedagoškim i liječničkim nadzorom. Ukoliko dijete ima bilo kakve zdravstvene poteškoće molimo da nam to i naglasite (u prijavnici). Također, ukoliko Vaše dijete koristi bilo kakvu propisanu liječničku terapiju, molimo Vas da pošaljete kopiju liječničkog nalaza kako bismo primjereno i pravovremeno osigurali liječničku skrb, u slučaju bilo kakvih zdravstvenih poteškoća.

          Smještaj svih natjecatelja je u šatorima, a prehrana je organizirana u obližnjem restoranu (tri obroka-doručak, ručak, večera).

          NAPOMENA: Svaki sudionik koji ima svoju vreću za spavanje neka tako naznači na  prijavnici te istu ponese!        

          Prijave svih sudionika i voditelja molimo da dostavite u ured HSCB-a najkasnije do 17. kolovoza 2018.

           Za sve dodatne informacije obratite se tajnici HSCB-a Valentini Gašparović, 091/3664-128.

           Vidimo se u Osijeku!