Dobro došli!

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove. CB briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koje čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Dobro došli na naš web site!
Želimo Vam ugodno surfanje!

8. EDUKATIVNA CB RADIONICA

Drage naše cebeašice i cebeaši,

priznajte da je dolazak ovog prekrasnog vremena i u vama pobudio razmišljanja o odmoru, suncu i moru i vjerujemo da Već sada planirate "kako" i "kuda".

Mi smo ovdje da Vam ponudimo rješenje koje će objediniti gotovo nespojivo - učenje i zabavu. I to na moru! Diš bolje!

Ovogodišnja 8. Edukativna CB radionica održat će se u odmaralištu Prvić Luka na otoku Prviću. Smješten u šibenskom arhipelagu, veličine samo 2,41 km2, ovaj otok je po svojim parametrima malen, no u povijesti tehnike iznimno velik budući je na istome ljetovao i veliki hrvatski izumitelj Faust Vrančić.

Obzirom da mjesta ima za samo 45 učenica i učenika po terminu, požuri se i ispunjenu i popunjenu prijavnicu pošalji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Roditelji, obratite pozornost prilikom popunjavanja prijavnice na privolu fotografiranja Vaše djece obzirom je isto zakonska obveza, te zaokružite da ili ne.

Kako bi osigurao svoje mjesto, prvu ratu valja uplatiti do 25. svibnja 2018. godine.

Detaljnije pročitatjte na našem letku.

Za sve nedoumice, upite, pojašnjenja, nemojte pitati svog liječnika ili ljekarnika, već našu tajnicu Valentinu koja ima sve odgovore.

Vidimo se na Prviću!!