Dobro došli!

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove. CB briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koje čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Dobro došli na naš web site!
Želimo Vam ugodno surfanje!

Proljetna škola HSCB-a, Marindvor, 2-5.travnja 2024.

proljetna škola

Dragi naši osnovnoškolci, v

tradicionalno za vrijeme proljetnih praznika HSCB održava svoju "Proljetnu školu" na kojoj aktivno provodimo vrijeme učeći o tehnici iz područja CB radioamaterizma, orijentacije i topografije, te radioamaterstva (ARG) u suradnji s radioamaterskim klubom "Vallis aurea". U popratnom sadržaju osigurali smo malu školu upravljanja dronova te radionicu robotike. Na prostoru Centra za cjeloživotno učenje u prirodi "Igor", Marindvor 21 osigurali smo prostor koji će nam u slučaju lijepog vremena omogućiti i rad na otvorenom, te terensku nastavu na kojoj ćemo provesti stečena znanja. U sklopu kotizacije u iznosu od 30,00 eura, polaznicima smo osigurali prijevoz (polazak kombijima u 08:30 ispred OŠ Antuna Kanižlića, povratak iz Marindvora na istu lokaciju u 13:45 ),materijal za radionice, te međuobrok. Polaznici su za vrijeme radionica pod stalnim pedagoškim vodstvom. 

Prijavnicu molim poslati zaključno s 29.ožujkom 2024. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podaci za uplatu kotizacije:

Hrvatski savez CB radioklubova, Dalmatinska 12/3, Zagreb, IBAN HR1423600001101490699 otvoren u Zagrebačkoj banci d.d, s naznakom Kotizacija Proljetna škola HSCB-a- ime i prezime polaznika. Model 00, poziv na broj OIB uplatitelja. 

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju na 0913664128 (Valentina Gašparović, tajnica HSCB-a)

73!