Dobro došli!

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove. CB briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koje čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Dobro došli na naš web site!
Želimo Vam ugodno surfanje!

Mreža 2022, subota 1.10.2022. godine

Poštovane CB-ašice i CB-aši,

U subotu, 1. listopada 2022. godine, u vremenu od 13,30 sati do 19,30 sati Hrvatski savez CB radioklubova provodi aktivnost pod nazivom ''Umrežimo Hrvatsku CB-om“ (MREŽA 2022). Aktivnost se provodi poradi prikupljanja podataka aktivnih CB operatera u svrhu izrade jedinstvenog CB QTH lokatora i provjere veze među vrhovima.

Pozivamo Vas da se kao aktivni cebeaši pridužite našim klubovima u provedbi ove aktivnosti. Postavljeni centri veze na vrhovima rade na određenim radnim kanalima. Svaki sudionik Mreže uspostavlja vezu s centrom te na upit voditelja centra daje osnovne podatke, koji se evidentiraju u tablicu.

Propozicije pogedajte ovdje.

Za sva pitanja,slobodno se javite našoj tajnici Valentini na 0913664128 ili email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.