Dobro došli!

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove. CB briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koje čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Dobro došli na naš web site!
Želimo Vam ugodno surfanje!

Održane radionice CB komunikacije i orijentacije-od Dalmacije do Zagorja te Slavonije!

Kraj studenog za naše mentore i edukatore zasigurno ne znači spremanje za zimski san već naprotiv- punom parom naprijed! Tako smo se u četvrtak 22.11.2018. godine vratili u naš dobro znani Zadar- Osnonvu školu Šime Budinića gdje nas je dočekalo 37 učenika i učenica od četvrtog do sedmog razreda koji su prošli osnove CB radiokomunikacije i orijentacije.

OŠ ŠIME BUDNIĆA 22.11.2018

Sutradan ujutro uputili smo se u nama vrlo dragu osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića, Cista Velika gdje su nas nanovo učenici i ravnatelj Pleić dočekali van svih očekivanja. Radionice je pohađalo 24 učenika i učenica od petog do osmog razreda.

IGK CISTA VELIKA 23.11.2018

Nakon što smo napravili malu pauzu, uputili smo se u nama već domaću školu Stjepana Raddća Brestovec Orehovički za koju smo mislili da nas više ni s čim ne može iznenaditi. Ali može, vjerujte može! Radionica orijentacije rađena je u sobi "Oblak" koja osim "letećih" stolaca ima i mini televizisjki studio i prostor za publiku u kojoj medijska grupa radi vijesti za Youtube kanal škole RTV "Srce Zagorja".

Što reći?Ne znamo da li smo ponosniji na naše vrijedne polaznike ili na njihove poduzetne ravnateljice i ravnatelje koji su uvijek spremni na suradnju.

 

OŠ STJEPAN RADIĆ BRESTOVEC OREHOVIČKI

 

Kako bi zatvorili ovaj krug, spremamo se za put u Slavoniju, točnije Osijek u kojem naši Lege spreamaju 1. sajam tehničke kulture-TEHNICOOLUM!.

Nadamo se da ćemo se tamo vidjeti u što većem broju!

73!