Dobro došli!

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove. CB briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koje čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Dobro došli na naš web site!
Želimo Vam ugodno surfanje!

Poziv na 9. Edukativnu CB radionicu

Hrvatski savez CB radioklubova organizira 9. Edukativnu CB radionicu u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Radionica je organizirana u dvama terminima: 21-27. srpnja i 6-12. kolovoza 2020. godine. Polazak je organiziran autobusima na datum prvog dana svakog od termina. Radionici mogu pristupiti učenici od trećeg do osmog razreda osnovne škole, a broj prijavljenih učenika je ograničen. Cijena kotizacije je 1400 kuna po učeniku, a za drugog učenika iz iste obitelji cijena je 1000 kuna. Kotizaciju je moguće platiti u dvije rate (prva rata do 15. srpnja, druga do 15. rujna 2020.), a ona uključuje: prijevoz, hranu (tri obroka dnevno), liječnički nadzor, kamp (šatore), pedagoške voditelje, prigodnu majicu i korištenje opreme. Učenici će imati priliku sudjelovati na radionicama CB radiokomunikacije, orijentacije, elektrotehnike, 3D modeliranja, aviomodelarstva i na terenskoj nastavi. Učenici će spavati u kampu u kojem su postavljeni šatori. Prijavnica se nalaziu privitku ispod letka. 

Potrebno ju je uplatiti na račun Hrvatskog saveza CB radioklubova, Zagreb, Dalmatinska 12. Uplatu treba izvršiti do početka izabranog termina na IBAN broj HR1423600001101490699, Zagrebačka banka, s naznakom: „CB edukativna – kotizacija-ime i prezime polaznika“.

Važno je istaknuti da je osigurana mogućnost pridržavanja epidemioloških mjera. U kampu je obvezno koristiti dezinfekcijska sredstva, broj učenika je smanjen, a također su osigurani toplomjeri te mjere sigurnosnog razmaka.

Radujemo se druženju i aktivno provedenom ljetu!

letak final 

edukativna_prijavnica.docx